- 2019 – prezent, Sciences Po Paris, Studii Universitare.
- 2021 – prezent - Președinte PAS Youth;
- Iunie 2019- August 2019 – Asistent, Ministerul Afacerilor Externe.
50de puncte
Atribuțiile deputatului ce țin de interacțiunea sa cu cetățenii din circumscripția în care a fost ales
Atribuțiile deputatului ce țin de activitatea sa în Parlament
Atribuțiile deputatului ce țin de interacțiunea sa cu alte instituții de stat
A participat la întâlnirea cu reprezentanții RNCE-lor, în cadrul unei mese rotunde cu genericul ”Implicarea elevilor în procesul decizional din instituția de învățământ” unde a participat Doamna Secretar General al Ministerul Educației, Nadejda Velișco, precum și Domnul Iurie Cristea, consilier al Fracțiunii PAS și au discutat cu elevii despre impedimentele pe care le întâlnesc în cadrul implicării lor în procesul decizional din instituțiile de învățământ, pe care le reprezintă, dar și despre sub ce formă văd soluționarea acestor probleme.
A discutat în cadrul Zilei Ușilor Deschise ale Parlamentului Republicii Moldova cu vizitatorii despre problemele curente, precum inflația și războiul, cât și despre viitor, profesiile viitorului, dar și rolul universității și al sistemului de învățământ în modernizarea țării.
În orașul Bălți a participat la o discuție despre digitalizarea serviciilor statului, în special la nivel local pentru a fi cât mai aproape de nevoile cetățenilor.
A avut o discuție cu tinerii din Consiliul Raional al Elevilor din Briceni, cât și profesorii și reprezentații direcții de învățământ Briceni despre problemele cu care se confruntă.
S-a aliat la Proiectul de lege pentru modificarea Legii nr.330/1999 cu privire la cultura fizică și sport (art.32'1).
S-a aliat la Proiectul de lege pentru modificarea Legii nr.242/2010 cu privire la taxele consulare (art.2, 7, 8, ș.a.).
A depus un demers la Ministerul Educației, prin care a cerut:
Asigurarea accesului elevilor la propriile lucrări, în cadrul procedurii de contestare (eventual, lucrările scanate, online);
Remiterea, către elevilor ce au depus la contestare, a notelor informative, redactate de către Comisia de contestații, vizavi de rezultatul examinării contestațiilor depuse, inclusiv argumentarea eventualelor depunctări la itemii menționați în cererea de contestare;
și expedierea unei copii a Regulamentului în vigoare cu privire la concursurile și olimpiadele școlare.
Împreună cu Marcela Nistor și Ana Calinici au primit în audiență două eleve olimpice atât la nivel național cât și la nivel internațional unde au discutat despre problemele ce țin de modul de organizare a olimpiadelor la Limba și Literatura Română.
S-a aliat la Proiectul de lege cu privire la modificarea unor acte normative (Legea nr.172/2014 privind aprobarea nomenclaturii combinate a mărfurilor – anexa; Legea nr.209/2016 privind deșeurile – anexa nr.7).
S-a aliat la Proiectul de lege pentru modificarea articolului 103 din Codul fiscal al Republicii Moldova nr.1163/1997.
A creat un grup de lucru pe lângă Comisia Educație, Cultură și Cercetare în parlament unde va analiza cum cel mai eficient să execute bugetul pentru 2022 și de ce sumă va fi nevoie pentru următorii ani ca situația igienică din școli să fie ameliorată.
S-a aliat la Proiectul de lege pentru modificarea Legii nr.105 din 13.03.2003 privind protecția consumatorilor (art.6, 9, 10, 25).
Împreună cu colegii de partid Ana Calinici, Marina Morozova, Felicia Bechtoldt, secretar de stat al Ministerului Muncii și Protecției Sociale, a avut o discuție cu reprezentanții Organizațiilor ce lucrează cu tinerii NEET: AO CONCORDIA Proiecte Sociale Moldova, AO Lumos, Asociația Obștească DEMOS, Misiunea Socială "Diaconia", Fundația Regina Pacis și au stabilit să formeze un grup de lucru în care să abordeze problemele de educație, includerea acestora în servicii sociale și implicarea în câmpul muncii.
S-a aliat la Proiectul de lege pentru modificarea Legii nr.179/2016 cu privire la întreprinderile mici și mijlocii (art.3, 13, 15).
S-a aliat la Proiectul de lege pentru modificarea articolului 88 din Legea cu privire la societățile pe acțiuni nr.1134/1997.
A completat formularul trimis de către echipa deFacto, oferind informații despre activitatea din luna decembrie.
La data de 21.12.21 a participat la consultarea publică, la care au participat reprezentanți ai Ministerului Muncii și Protecției Sociale, ai societății civile, dar și deputați din comisiile parlamentare de profil, în cadrul căreia s-a discutat despre proiectul de lege pentru modificarea unor acte legislative, care vor reglementa fenomenul hărțuirii la locul de muncă.
A completat formularul trimis de către echipa deFacto, oferind informații despre activitatea din luna noiembrie.
A organizat o întâlnire cu membrii organizației „CONCORDIA" unde a discutat despre tinerii ieșiți din sistemul de sprijin fiind decisă constituirea ulterioară a unui grup de lucru cu implicarea acestei organizații.
A participat la masa rotundă pe subiectul igienei în școli unde s-a stabilit crearea unui grup de lucru la nivel de instituții de stat și societatea civilă, care va reveni cu un plan la problema abordată.
A participat la data de 19.11.21 la dezbaterile organizate în cadrul Radio Moldova Tineret, cu tematica „Corupția pe înțelesul tinerilor – între realități și eforturile de combatere”.
S-a aliat la Proiectul de lege privind amnistia în legătură cu aniversarea a XXX-a de la proclamarea independenței Republicii Moldova.
A invitat persoanele interesate la consultarea publică cu privire la flexibilizarea curriculumului școlar.
S-a aliat la Proiectul de lege pentru modificarea articolului 70 din Constituția Republicii Moldova.
S-a aliat la Proiectul de lege pentru modificarea Codului educației al Republicii Moldova nr.152 din 17.07.2014
A fost autor al Proiectul de lege pentru completarea Legii nr.154/2018 privind atragerea investițiilor străine în domeniul producției de film și alte opere audiovizuale.
A participat la ședința comisiei din care face parte și a relatat ce s-a întâmplat în interiorul acesteaia.
A transmis un demers către Procuratura Generală ca urmare a investigației RISE Moldova cu denumirea „Offshorul și contul bancar austriac ale familiei Iurcu”.
A organizat o întâlnire cu consiliile elevilor și studenților unde a vorbit despre consolidarea acestora.
A participat la întâlnirea cu Univef Moldova pe subiectul bullying-ului și a igienei în școli, confirmând prin completarea formularului trimis de către echipa deFacto.
A completat formularul trimis de către echipa deFacto, oferind informații despre activitatea din luna septembrie.
A solicitat informații, dacă universitățile din Republica Moldova oferă studenților și profesorilor acces adecvat la internet, confirmând prin completarea formularului trimis de către echipa deFacto.
A invitat pe toți cei interesați să participe la consultarea publică cu privire la inițiativa legislativă care ar fortifica rolul organelor de guvernare a studenților și elevilor în instituțiile de învățământ.
A solicitat comisiei Analitice o analiză comparativă cu alte țări la situația ce ține de finanțarea consiliilor elevilor.
A solicitat comisiei Analitice o analiză comparativă cu alte țări la situația ce ține de flexibilizarea studiilor pentru elevi.
A participat la ședința comisiei din care face parte (Cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media) confirmând prin completarea formularului trimis de către echipa deFacto.
A organizat o ședință cu cetățenii din Berlin în cadrul vizitei sale de studiu, confirmând prin completarea formularului trimis de către echipa deFacto.
A participat la ședința comisiei din care face parte (Cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media), confirmând prin completarea formularului trimis de către echipa deFacto.
A participat la ședința comisiei din care face parte (Cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media), confirmând prin completarea formularului trimis de către echipa deFacto.
A solicitat informații despre programul „Armata profesională 2018-2021” cu scopul ca în viitor să intervină în sistemul de serviciu militar.
A organizat o întrevedere cu reprezentanții organzației „Părinții Soldari” unde a discutat despre cele mai strigente probleme ale sistemului Educațional; Corupția în educație; Situația Igienică în Școli; Mecanismul de concursuri pentru directorii instituțiilor de învățământ; Deficiențele studiilor online.
A participat la ședința comisiei din care face parte (Cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media), confirmând prin completarea formularului trimis de către echipa deFacto.
A solicitat informație privind situația sanitară din școlile Republicii Moldova; informație despre dotarea cu apă potabilă a instituțiilor de învățământ din Republica Moldova.
A solicitat informații privind lista școlilor din țară, care au și nu au senate, cu scopul de a înțelege dacă se respectă obligativitatea instituțiilor să aibă un consilu al elevilor.
A solicitat informații privind bursele care sunt acordate studenților pentru inițiativa de a majora bursele de două ori conform programului electoral până la finele mandatului.