Nicolae Pascaru

Map
Data nașterii
18.07.1975 45 de ani
Profesie
Jurist
Studii
  • 1998-2002, Universitatea de Studii Umanistice din Moldova, Facultatea de Drept 
  • 2009-2011, Academia de Administrare Publică, Facultatea Științe Politice, Master

Candidat în alegeri parlamentare din 24.02.2019

Logo
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova
Data înregistrării
Platforma electorală
  1. Nu vom admite închiderea sau reducerea finanțării școlilor, grădinițelor, spitalelor și maternităților în raioanele noastre.
  2. Vom implementa proiectul de construcție a traseului central Ialoveni - Căușeni și vom atrage investiții în circumscripție.
  3. VOM CREA NOI LOCURI DE MUNCĂ
  4. Vom crea echipe medicale mobile care vor efectua controale medicale gratuite a cetățenilor în vederea prevenirii și profilaxiei maladiilor în stadiu incipient. Vom proteja populația de pericolul gunoiștilor neautor- izate și a poligoanelor deschise din s. Țipala și Țînțăreni construind combinate de prelucrare a deșeurilor.
  5. Vom implementa programe de susținere a agricultorilor și producătorilor. Vom procura frigidere de mare capacitate, vom crea minifabrici de conserve și centre de colectare a produselor animaliere la preț rezonabil. Vom relua exportul pro- duselor moldovenești pe piața Federației Ruse.
  6. Apă curată, spații verzi, străzi iluminate, sistem eficient de canalizare și gaz în fiecare casă - toate acestea pot fi îndeplinite datorită realizării proiectelor socialiștilor în circumscripția noastră și în toată țara.