Circumscripția uninominală nr. 37, com. Răzeni

Alegeri parlamentare din

Candidați cu șanse de câștig*

Politician
Ion Sula
Partid
Partidul Democrat din Moldova
Politician
Nicolae Pascaru
Partid
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova
Politician
ales Deputat
Petru Frunze
Partid
Blocul Electoral „ACUM Platforma DA și PAS”
Metodologia de selectare a candidaților

Platforma deFacto.md monitorizează și prezintă programele electorale ale candidaților uninominali cu cele mai mari șanse de a câștiga la alegerile din 24.02.2019. Lista restrânsă a candidaților a fost întocmită în baza unei analize extinse, în care au fost luați în calcul următorii factori: rezultatele din alegerile locale 2015 și parlamentare 2014, cele mai recente sondaje, precum și opiniile experților locali. Orice sugestie în privința listei restrânse a candidaților poate fi expediată la adresa: echipa@defacto.md

Problemele principale

Drumuri stricate

Problemă locală
55.2% din respondenți

Soluțiile candidaților

: Continuăm să reparăm drumurile din fiecare localitate.

: Vom implementa proiectul de construcție a traseului central Ialoveni - Căușeni și vom atrage investiții în circumscripție.

: Implementarea proiectelor cu finanțare europeană. Voi munci pentru implementarea proiectelor locale și regionale, ca să asigurăm finanțarea necesară pentru salubrizarea localităților, drumuri calitative, iluminat public, transport calitativ de pasageri, pentru un nivel de trai european acasă.

Lipsa locurilor de muncă decente

Problemă națională
44.4% din respondenți

Soluțiile candidaților

: Deschidem piețe noi pentru exporturile produselor agricole
Susținem implicarea tinerilor în dezvoltarea afacerilor în mediul rural. Venim cu soluții concrete pentru a diminua riscurile din agricultură și pentru substituirea importurilor.

: VOM CREA NOI LOCURI DE MUNCĂ
Vom implementa programe de susținere a agricultorilor și producătorilor. Vom procura frigidere de mare capacitate, vom crea minifabrici de conserve și centre de colectare a produselor animaliere la preț rezonabil. Vom relua exportul produselor moldovenești pe piața Federației Ruse.

: Locuri de muncă acasă. Voi munci pentru a stopa presiunile asupra antreprenorilor din sate și orașe, a stimula mediul de afaceri local și produsele autohtone, iar aceasta va duce la mai multe oportunități de angajare în localitatea ta.