Politician

a promis

Investigarea construcțiilor ilegale

Fără statut
Social

Voi cere organelor competente revizuirea documentelor cu privire la construcțiile problematice și mansarde. Vom stopa construcțiile ilegale care ne distrug orașul.

Deputatul deține prerogative pentru realizarea promisiunii.

Acțiuni întreprinse

statut neschimbat

Discuții publice cu cetățenii

Inițiativă legislativă

În cadrul discuțiilor publice cu cetățenii din sectorul Buiucani, deputatul Vladimir Bolea a menționat: „(...) am stabilit ca prioritatea numărul unu este crearea unei comisii de stat pentru elucidarea tuturor cazurilor de construcții ilegale din Chisinau. ”
La momentul actual, la stadiu de examinare se află următoarele proiecte înregistrate în Parlament de către deputatul Vladimir Bolea:
- Proiectul legii pentru modificarea Legii nr.163/2010 privind autorizarea executării lucrărilor de construcție (art.3);

- Proiectul legii privind instituirea unui moratoriu asupra autorizării și continuării executării unor lucrări de construcție în mun.Chișinău;

- Proiectul hotărîrii privind constituirea unei Comisii de anchetă pentru examinarea situației create în mun.Chișinău privind autorizarea executării lucrărilor de construcție a obiectivelor noi în interiorul cartierelor locative existente și atribuirea s.a.

Sursa