Infrastructură de calitate și un mediu curat

Fără statut
Social

„Voi munci pentru îmbunătățirea infrastructurii, salubrizării și amenajării teritoriului din sectorul Buiucani și municipiul Chișinău cu finanțare din bugetul național, municipal și din proiecte de cooperare internațională.”

Deputatul deține prerogative pentru realizarea promisiunii. Vezi prerogativele

Acțiuni întreprinse

statut neschimbat

Discuții publice

La inițiativa deputatului Fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate, Vladimir Bolea, în Parlamentul Republicii Moldova au avut loc „Discuții publice pentru identificarea soluțiilor privind problemele cauzate de clădirile și terenurile abandonate din domeniul public și privat”.

Sursa

statut neschimbat

Întrevedere cu Prim-ministrul Ion Chicu privind dezvoltarea și modernizarea infrastructurii în comuna Dănceni

„La solicitarea mea, alături de primarul comunei Dănceni Victoria Butuc- Guranda, am avut o întrevedere cu Prim-ministrul Ion Chicu, în cadrul căreia au fost discutate mai multe inițiative privind dezvoltarea și modernizarea infrastructurii în comuna Dănceni.

Una din cele mai stringente probleme, cu care se confruntă de ani de zile locuitorii este lipsa rețelelor de canalizare.

Dna Primar a solicitat alocarea unor resurse suplimentare pentru remedierea problemei și îmbunătățirea calității vieții.”

Sursa